Nak soalan bocor peperiksaan UPSR, PMR, SPM, STPM?

Related : Soalan bocor UPSR 2007

Betul? You want leaked exam questions? Here is how to hack.  Nah, ikut petua ni:

# h4x0r commented on June 30th, 2006:^

memang bodoh betul la korang…
memang wujud solan SPM yg tak bocor tapi di hacks!!
aku ader hehe…
fizik, bi, sej, dan math tamb hehe…. itu ajer…
kalau search kat google cari solan spm cam bodoh!
maner ader soalan bocor..!!
just type c:/dos/command.com in win NT di komputer schooll skolah dan terus masuk melalui dos directly to server sekolah dan dari situ pandai-pandai lah… korang godam ke server jbt pendidikan malaysia dan masuk ke tempat simpanan soalan spm 2006 hehe…
dengar macam budak/tipu huh?!
lantax korang and that it folks!!!!

Taken from my comment board in this post.

So, should we applaud our education system for producing geniuses like these?

Kids, go try it and if it works, come tell auntie. We share the secret questions and sell them, ok? I take 50%, you take 50%.

Another community service brought to you by 5xmom. One-stop centre for nombor ramalan 4D, World Cup results and now, hacked exam questions.

This is just a joke only, ok? *brings rotan to smack all the backsides for believing it*

470 thoughts on “Nak soalan bocor peperiksaan UPSR, PMR, SPM, STPM?

  1. btol lar ckp korg sume…xkan nak soalan bcor plak????kiter g skul juz study korang nak amik soalan bcor!!!!!!!korang yg wat soalan bcor ni pon same…dah taw xde npe wat cam nie????ayok…dose….hehehe(^ ^)….

  2. btol lar ckp korg sume…xkan nak soalan bcor plak????kiter g skul juz study penat2 korang nak amik soalan bcor!!!!!!!korang yg wat soalan bcor ni pon same…dah taw xde npe wat cam nie????ayok…dose….hehehe(^ ^)….

  3. btol lar ckp krang sume…mne de soalan bocor…xkan nak soalan bcor plak???kiter g skul juz study btol2 krang nak amik soalan bocor!!!!!!korang yg wat soalan bocor pon sme…dah taw xnak bg npe wat cam nie????????ayok dose…..hheeee(^ ^)..

  4. PLZ doakan saye supaya saye dapat 5A dalam UPSR,,,,
    lagi bape ari jerk lagi,,,,DOAKAN SAYE TAU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. a’ah ek…
    aku bace pun aku pikir gak…
    tak adil r kalau korang dapat soalan bocor!!
    sdgkan kteorang yang penat2 pg ptg belajar non stop korang sedap2 dpt SOALAN BOCOR!
    TAK ADIL!!!!!!!

  6. ko pun same bodoh sbb ko ade soalan bocor.kalo nak lulus,bace la buuuuuuuuuuuuuuukkkkkkkkkkkkkkkuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aku saje je nak test.ade ke org nak bgi soalan bocor

  7. hello! pls give me real 2009 upsr question because my life is upsr.if u give that upsr paper i will be stay alive or not i will die.

  8. soalan UPSR aku dah tau da ape yg keluar
    BM section A=peraturan di kanten
    section B=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
    section C=,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

  9. klu wujud soalan bocor korang pun mesti nak kan !!!!!!! x kan x mau ingat kami nu bodoh ka !!!! pikirla sendiri ????????

  10. Hai,please give me a real 2009 UPSR question paper.I’m very scared on UPSR because i want to take 7a’s in UPSR.

  11. WHO SAID U CAN’T ASK FOR SOALAN RAMALAN? OF COURSE AFTER STUDYING VERY HARD, SOALAN RAMALAN IS VERY ESSENTIAL TO NARROW YOUR SCOPE DURING THE REAL EXAMINATION. AND PLS MIND YOUR WORDS WHILE GIVING YOUR COMMENTS ON THE ISSUE

Comments are closed.