Big pic here

If you can’t see this, I am on Number One and Number Two on Google for Datuk Zakaria blog, above Lim Kit Siang. How cool is that? Like duh, Datuk Zakaria is going to blog something like :

Semalam, aku tak berdaya dan terus tersebak-sebak, hingus meleleh kat TV. Maklumlah, seluruh negara sedang memerhati aku. Tapi nasib baik hari ni, sotong tak marah kat aku. Ya tak ya, jugak, bila lah dia pernah naik angin? Kalau aku masih di bawah genggaman si tangan besi tu, dah mampui aku awal-awal lagi. Aku duk pikiaq, betuk ke si Hindu tu? Mungkin jugak noh, fengshui aku ni tak baik. Pintu aku buka kat bahagian tak ‘ong’. Macam mana kalau aku pi tanya kat si gemuk Cina Lilian Too? Eh, tunggu sat, aku cari kat Internet, mana website si Lilian tu?

***cari internet*** Eh, Lilian Too punya website 5xmom. (I am on the first page too 😛 ) Eh, betul ke ni, dia duk kutuk aku ni. *lap peluh sejuk* Apalah dah jadi ni……Memang suey betul.

Harap maaf, Datuk Zakaria aka Datuk Z belum ada masa hendak blog. Tetapi sekiranya, ada sesiapa yang nak cari spin doctor yang cukup efisien, sila hantar email kepada 5xmom. Dia boleh tolong blog untuk mengharumkan reputasi tuan-tuan dan puan-puan sekalian. Setiap 50 perkataan, cuma USD10 sahaja.