Nak sembang dengan Kak Mah – a podcast

Ni, Kak Mah, nyonya nak sembang sikit. Tu lah, pasal hujah-hujah Kak Mah tuuuu..

EAT MOSS & WORMS

mah also said drug addicts should be marooned on an island instead of allowing them the hotel-like luxuries at rehabilitation centres.

“Let them survive on the island’s worms and moss.”

ADDED

Kak Mah,oh Kak Mah….tak kesian ke kat pemuda-pemuda kita yang dah terjebak dengan aktiviti dadah. Masih nak suruh depa pi makan cacing dengan lumut? Eh, Kak Mah tonton terlalu banyak siri Survivors ke? Sepatutnya, kita ni yang dah berumur sikit ni, patut ada prihatin. Patut tanya, mengapa anak-anak muda tu boleh jadi begini? Lebih-lebih lagi VIP yang macam Kak Mah ni….ada status, ada power, patut cari penyelesaian. Bukan kutuk mereka macam tu. Moga-moga mereka dapat balik ke pangkal jalan dengan sikap prihatin kita.

REVEALING CLOTHES

There are people going around in clothes that exposed three quarters of their bodies

Ni lah, Kak Mah. Nyonya cuba cari gambar Kak Mah kat internet tapi tak jumpa. Kesian jugak kat Kak Mah. Saya menyelusuri Google cari nama Kak Mah pun….dapat satu dua muka surat aje. Tak macam saya, sampai beribu-ribu mukasurat. Maklumlah….nyonya bukan main powderfool lagi. Ok lah, pasal gambar Kak Mah. Tak jumpa….jadi tak tau rupa Kak Mah. Tapi kalau tak silap, mirip-mirip Kak Dah tu…. Aduhaiiiii…..kita dah tua ni….kalau kita kritik macam tu kan, mesti orang kata kita ni jeles dengan badan ramping, rupa seksi Kereta [tag]Tiara[/tag]…..Maklumlah….Kak Mah tu macam Wak Segan punya potongan. (Wak Segan = Volkswagen = round and tubby) Eh, eh, Kak Mah, tolong habaq kat Kak Dah tu…tolong tukar spec, tukar stail rambut sikit dah…Ni tahun 2006, bukan 1960 tau.

Pasal pakaian yang mencucuk mata tu…Kak Mah oi…..kat persidangan tu…..jantan-jantan banyak-banyak kat sana…buat apa nak komplen tentang kita wanita sendiri? Buat depa tu shiok aje. Kat kampung Kak Mah tu…dah tak ada masalah-masalah lain lagi kah? Perkara-perkara yang lebih penting macam masalah ibu tunggal, industri kampung dan lain-lain? Tak apa lah, Kak Mah. Saya paham….Kak Mah cuma tak puas hati tak dapat menambat hati jantan dengan potongon badan 36-24-36.

APEK CINA AH AIK

mah said someone from [tag]Umno[/tag] should be heading the Energy, Water and Communications Ministry and monitoring these dramas instead of[tag] Datuk Seri Dr Lim Keng Yaik[/tag].

Kahkahkah…Kak Mah oi, saya pun bukan minat sangat kat kat apek ni sebab hidung dia besar, mata dia kecik, cakap nyanyuk. Tapi…bukan Apek ni yang pilih kesemua gambar-gambar telenovela tu. Mana apek kenal perkara-perkara macam ni? Kalau Kak Mah nak tau….jantan-jantan yang kerja kat RTM tu yang buat keputusan. Mungkin [tag]Datuk Zam[/tag] tu kut? Sebab apa depa beli siri-siri dari Brazil, Filipina, Indonesia…..? Sebab bini depa semua tu,macam Kak Mah lah…. kuat kutuk orang. Jadi, bila tengok, dapat fantasi pompuan-pompuan Latin lah. Eh, Kak Mah ahli politik, ada masa tengok TV ke?

Tapi…Kak Mah, janganlah terlalu bercita-cita tinggi sangat. Kalau tendang apek ah aik ni, nak bagi siapa jaga? Kak Mah nak censor segala program kat TV keh? Bankrup negara kita [tag]Malaysia[/tag]… Orang tak nak tengok ketupat-ketupat, tapi nak tengok daging-daging segar tau. Lagi pun, Kak Mah, negara kita ni, ada berbagai bangsa, kaum, agama dan parti politik. Jadi janganlah suka-suka bersikap angkuh macam ini. Buat sakit hati orang ramai, tak baik. Jenuh nanti kita bergaduh.

Sekianlah, Kak Mah. Biarlah kita sentiasa ingat, rezeki tu Tuhan yang bagi. Tuhan cuma berharap kita tolong-menolong, sayang-menyayangi, hormat-menghormati sesama insan lain. Di akhirat nanti, kita sampai entah ke mana. Janganlah terlalu besar kepala yang hanya kita (maksudnya Kak Mah yang alim) ni yang dapat ke Syurga. Sikap Kak Mah ni cukup membimbangkan saya kerana Kak Mah ni ketua kumpulan yang besar. Kalau Kak Mah boleh berfikir dan bercakap begini, entah apa pulak sikap pengikut-pengikut Kak Mah?

*I wanted to do a podcast for this but got football live so no quiet place to record. Tengok macam mana lah, kalau ada peluang, nanti 5xmom podcast loghat [tag]Penang[/tag], ok?*

All the above quotes taken from here but please dun mention the full name, ok?

34 Replies to “Nak sembang dengan Kak Mah – a podcast”

  1. On the revealing clothes, kak mah should be aware that everyone has the basic right to choose what to wear, within religious and societal boundaries.

  2. Lilian, fast fast do the podcast….
    Just by reading it already made me LOL….so “one needle see blood” already….
    On the serious side…..Just making noise pollution without going though the processing chip….

    TehSee

  3. wah sakan lilian! voice very the sexy horr! summore ah who say Proton Tiara not sexy? wah must recommend you to Yasmin Ahmad lah!

    P/S; I didn’t even bother to read newspaper. why? too reddish with stuff i don’t like..

  4. eh kak lillian……i lappp u la..memang setelah i baca berita tu…i rasa nak cekik dia..bukannya apa…sungguh tak berotak langsung…sebagai pemimpin , adakah ini yang dia mampu suara kan?..kalau takde topik lain yg nak dicakap , diam je lah…buat malu kaum wanita je..ptuii…

  5. eve – Hehehe, your BM oso terror jugak….

    azhan – Itu stereo effect lah. Real voice macam cartoon, you can ask Matthew (same school as you, you kenal? )

    TehSee – I kenot sleep without doing it so, done!

    CY – If they have their way, we have to conform to their self-righteous ways. (I hope you can equate ‘they’ and ‘we’) These are all the little things seeping into our daily life. First the Penang Municipal Council President Ash Burns, now this other woman. It is a way of trying to twist ‘us’ using their high offices.

  6. Damm when I read the news on thestar online, I just knew you were gonna come up with a respond! Well put. Can’t wait for the podcast though. Looks like we won’t ever need those telenovelas at all in Malaysia. Just airing snippets of the assembly proceedings is enuff for entertainment. Not suitable for impressionable young minds though. Wouldn’t want the future leaders to turn out so self-righteous and pompous.
    O, what a laugh…

  7. apalah nak jadi dengan negara tercinta ini? is the country progressing forward or backward….. the more i read about what this so called ‘leaders’ say, the more pening lalat i get!!! if kak mah has nothing constructive to say, then she will be deem more intelligent if she keeps her mouth shut!
    baca punya baca………. dunno want to laugh or want to cry!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  8. olivia – I actually added the file but unfortunately, it went overbandwith. I was using freeware, that’s why lor. Now, I upload to my own server already. Fast fast listen before my bandwith went piang again.

    daniel – This is Sun Tzu Art of War. Must be in BM to get the effect, like Olivia said.

    ham mi – We are definitely going backwards.

    fly – Did you manage to listen to the podcast? I do not know when it went piang due to too many downloads. Now working liao.

    wingz – I know you sure catch no ball wan. You failed your BM hai mai?

  9. LOL – Did you guys notice that if you are surfing this page, there is no Google ads appearing? (but working in other pages) I wonder why Google penalise this page? ‘Cos of the vulgar word that starts with U? Hahahaha.

  10. Lilian.. I still catch no ball..cos
    1)I don’t follow politics
    2)I seldom watch TV
    3)…..well…it;s better than having M.Rahmat as RTM minister..asik sport jer

    PS
    Yr google kena some complaint kot…and with PODCAST as keyword… sure kena kiong

  11. Thanks Lilian…Nice and gentle voice you have…but moral of the podcast has punch and to the point…Got processing chip installed….hahaha

  12. Kak Mah mesti gatal sangat sampai tak ingat siapa jaga it TV program. TV program bukan Dr.KY punya pasal. Kalau nak hantam, hantam it Mr Bow-tie.
    Kami semua tahu kementerian yang Dr.KY jaga manyak lumayan. Tapi Kak Mah ni tak sesuai jaga itu kementerian, nanti manyak makan, mati punca kolesterol tinggi.

  13. moo_t : Eh, you also know BM wan hor?? But scary right? The people in politics also dunno which Ministry in charge of what and who is the Minister. Mr Bow-tie mamak already no more lah, now Datuk Zam. Nehh…the only Minister who met Tun M when Tun got hospitalised? Fuwah, my politics so updated, I wonder if any party want to ask me to join them?

    iblogtogod – Two posts skali.

    fire80 – Yalar, been running around.

    TehSee – Tenkiu. Can enter politics liao hor? Kehkehkeh…ascherly last time Wanita MCA got try to ask me to join them. I ask – You all masuk politics to help people or to get a good name ah? Terus, no one wants to layan me anymore. LOL.

    buzz-buzz – You seems to be going places! I read that this morn.

    nyonyapenang – The meeting over liao and now, their ketua must come give lame excuses that these morons memang expected to be direct like that. Duh, if they can do it, can we, right?

    The fly – buzzzzz

    Azrin – Aiyoh, you pun catch no ball? You read the newspapers clippings and see? This old lady, the wanita umnoooo from JB, said all these rubbish in the assembly. As if they have no other important things to do or no other proper channel to voice these grievances. And somemore her title is a Datuk.

    astrosurge – NO lah, Kak Mah is that wanita umnooo leader lah. You will know her full name through the Star online clippings. Kak Dah (rafidah aziz) I do not want to use that Kak Mah’s full name here or else later, this post will remain forever #1 on the net. She won’t get this sort of publicity from me wannn.

    astrosurge – I used audacity (free wan, google it) and convert it to MP3. Uploaded to streamload but habis bandwith so now kena use my own server. I kiamsiap bandwith one so will take down the podcast soon.

  14. Lilian,..
    sorry oh…me NEVER follow MALAySIA politics (Read as MALAS IA as how the arabs pronounce it)…. and being UMNO is another colonial term….. I heck care.

    Btw, did U noe that UMNO that is current is a TOTALLY DIFFERENT UMNO , as it was disolved in 1984 by TDM and RE-Enacted?

    Anyway Lilian, you can tompang yr MP3 to my Community Server @ http://www.bbs.nu anytime..cos me got loads of bandwidth!
    PodCast Away!

  15. Dear Lilian, you ever consider having a career as a broadcaster? Really nice voice there. Soothing, to say the least.

    p/s to reduce bandwidth requirement, don’t let it auto-load the mp3.
    Put a link there, and we will only click once to download, instead of it loading everytime I come here.

  16. olivia – I thot so too. I enjoyed it actually ‘cos not often I get to speak BM nowadays.

    yenjai – I thot I have put ‘false’ and it won’t play on demand? My voice? I get nervous easily wan ler. Once I went up in my church’s lectern (like a podium like that) to read the Bible and suddenly, I got nervous and my voice trembled. Wuah…damn embarassed and somemore kena lectured after that. So, I damn sked of recording my voice ‘cos I can always detect the nervousness even when others didn’t catch it.

  17. Wah! Auntie, your voice cun ler!!!

    Ei, how come got voice of people laughing wan??? I oso heard leh. You sure its you hoh…???

    By the way, hopefully Kak Mah listen to this lah. Cos she really has nothing better to do mar. Better listen to 5Xmom and read the blog – biar sedar diri sikit, bukannya buka mulut tak tentu pasal, silap hari bulan lalat terbang masuk nanti biar padan muka! LOL

Comments are closed.