Spam dalam BM

Kurang ajar betul. Spam dalam Bahasa Inggeris dah berlambak, ni depa spam dalam BM pulak. Eh, spam panggil apa dalam BM? Babi? Hehehe.

– Suami GAGAH isteri BAHAGIA !!! “Minyak Power Rangers”
– Jus Maskote (Jus Herba Kesihatan)=Maskote + Misai pussy + Habbatus Cibai + Rozel + Madu Mani
dan banyak lagi produk hebat kami .

OK lah, nama herba-herba di atas tu aku yang reka. Tapi Minyak Power Rangers memang ada. Eh, bodoh, nak cari nama, carilah nama yang canggih sikit. Power Rangers? Oi, hang pernah tengok Power Rangers kongkek kah? Tak pernah kan? Dah tu, buat apa pakai Power Rangers? Silap-silap, anak kecik ingat minyak yang boleh buat mereka jadi Go, go Power Rangers dan minum. Lepas tu….cari kucing kat rumah, nak kongkek, macam mana?

Pi main jauh-jauh sikit. Aku dah cukup bahagia. Tak payah spam-spam cam ni. Nak gagah? Pi cari gajah. Masuk kat bawah, keluar kat mulut. Cukup panjang, cukup gagah.

8 Replies to “Spam dalam BM”

  1. kennny – Lepas pakai itu kukujiao jadi 5 years old mia size. LOL.

    neo -yalah, sial betul

    ahpek – coming from you, that’s a compliment

  2. ha. spam in all languages is annoying.

    tapi yang bahasa melayu punya tersangatlah kelakar, sebab nampak sungguh tak kena dan unnatural, somehow.

Comments are closed.