Dah bosan dengan wayang ni. Drama macam ni serupa dengan drama kitar semula Latin Amerika yang RTM 1 tunjuk masa tengah hari untuk suri-rumahtangga yang bosan dok kat rumah.

Ketua merajuk, ketua tinggalkan rumah.

Lepas itu ketua menangis tersedu-sedan, hingus meleleh, kata cukup sakit hati tengok rumah binasa.

Dua tiga hari kemudian, ketua balik jugak sebab tak ada tempat berteduh.

Last-last sekali, dua musuh berpelukan dan berciuman dan start episode baru.

Frankly speaking lah, Tun M. I think even your respectable children cannot understand your moves. You are all out to destroy Pak Lah, that we know. But in the process, you made so many racist remarks that are enough to make Malays paranoid that the rest of the world are out to turn them into slaves. You are not doing a service to your own race because you implanted so much fears into their minds that they are second class, they have no more rights, they are no longer masters but slaves.

You condemn Pak Lah and his cabinet. But eh, as far as I now, the last almari buruk was the peninggalan kamu. Sisah tangan Tun M. Nay, Semi Value, Kak Pidah, LKY dan lain-lain, were from your dinosaur era. So, how can you blame Pak Lah bulat-bulat?

I am not Pak Lah’s fan but serious…..there are bigger problems in our Malaysian lives. Like my favourite chocolate’s price increased from RM7.90 to RM9.99. Like this, I will die of kebuluran akibat kekurangan zat cokelat yang memberi saya fikiran waras.

Stop the wayang!

Dah bosan. Tolong tukar channel. Ada video-video seks lagi?