Pak Zahid oi…..janganlah meng-rojak-kan budaya Cina macam tu. Siapa yang ajar hang ni, noh? Bila pulak hang belajaq kat sekolah yang budaya Cina pakai baju seksi, gelek-mengelek kat pentas, nyanyi lagu, “Let’s get it started” Tapi…memang betul jugak lah. Ada dua patah lirik yang berbunyi macam ini…

Get started
Get stupid

Ni lah, bila BN get started, memang get stupid. Ada pula cara nak menarik pengundi pakai taktik macam ni. Ish! Yang aku tau….gadis seksi nyanyi lagu ‘ker tai’ (concert) ni, memang sesuai untuk hantu-hantu lapar masa bulan tujuh yang kita panggil Hungry Ghost Festival.

Jadi Pak Zahid oi, janganlah buat malu orang Cina, jatuh maruah kami ni. Gadis seksi macam ni cuma untuk menarik ahpek miang yang air liur meleleh tu saja. Anak-anak muda kalau nak tengok gadis seksi, tengok kat club, tak payah pi angkat bola, buat susah saja.

Ish, what a misinformed minister who claimed that these are Chinese culture. What an insult! Don’t try to rub shit on Chinese culture when your MCA or whoever is the organiser had screwed up. Hormat kepala hotak lah!

P/S : Nasib baik aku tak pi Bukit Gantang cover ceramah. Nasib baik aku pi Bukit Selambau. Kalau tidak…nanti silap-silap, aku ambik microphone besi yang berat tu, aku hantuk kepala.